Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz18G9WiGe8

Subscribe News Feed Subscribe Comments

moment with newborn baby contest

salam..dgn lafaz bismillah, aku nak join contest ini pulak..contest yg di organize oleh alya..


1. jadikan tajuk moment with newborn baby contest sebagai tajuk entry anda
2. jadi follower http://nayville.blogspot.com
3. letak banner diatas, disidebar dan entry anda beserta link contest
4. letak link http://nayville.blogspot.com di bloglist anda
5. hanya sekeping gambar untuk seorang newborn baby. jika punya lebih dari seorang anak, anda dibenarkan menghantar gambar anak seterusnya dalam entry yang sama.
6. jika bukan anak anda, anda juga dibenarkan untuk menghantar penyertaan.
7.gambar 'newborn baby' mesti lah berusia kurang dari seminggu.
8. masukkan nama bayi, tarikh lahir, berat semasa dilahirkan, berapa jam / hari selepas dilahirkan semasa gambar diambil, nama ibu dan email anda. ceritakan detik ketika gambar itu diambil.
9. tinggalkan link penyertaan anda pada komen entry ini.
10.kualiti gambar tidak diambil kira sebalik nya 'moment' pada gambar yang akan dinilai.
11. pemenang akan dipilih oleh juri yang dilantik dikalangan jurugambar.
12. sebanyak 3 pemenang akan dipilih. hadiah saguhati akan ditentukan bergantung kepada jumlah penyertaan.
13. tarikh tutup penyertaan adalah pada tepat jam 12 tgh malam 31 Ogos 2010
14. hadiah menarik menanti pemenang :

 grand prize : sepasang baju raya casual jenama PONEY beserta duit raya sebanyak RM50
1st runner up : sepasang baju raya casual jenama PONEY beserta duit raya sebanyak RM30
2nd runner up : duit raya sebanyak RM30

"MARILAH KITA MENGIMBAU KEMBALI SAAT- SAAT MEREKA KETIKA BAYI"



nama : NUR AISYAH BINTI AHMAD AZLAN
tarikh lahir : 25/09/2009
berat semasa lahir : 3.5kg
umur ketika gambar diambil : selepas 5 hari kelahiran
nama ibu : AZ RINA BINTI SULAIMAN
cerita disebalik gambar :
 saat ni echa baru aje pulang dari hospital setelah 5 hari berada di sana..setelah di masukan antibiotik selama 48 jam dan didapati jaundis yg sangat tinggi kami dibenarkan pulang..tak sabar rasanya nak menatap wajah ini puas2..sebab itu after 5 hari kelahiran baru aku ade gambarnya..

korang nak join jugak boleh tgok syarat2 kat SINI..

1 comments:

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

the sweet moment..

Post a Comment

 
ibu echa dengan contestnya | TNB Tested by Blogger Templates | Balance Transfer Credit Cards